Tommy Hilfiger – The Bullring, Birmingham

Date:09 Feb, 2016

Client:Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger – The Bullring, Birmingham

Refurbishment works undertaken over 2 weeks.  The store remained open with the Fit Out Team working nights ensuring that the store was ready the following morning for trading.

The works comprised of a complete redecoration, works to the window beds, wall bays repositioned and new fixtures and fittings. The lighting was replaced with a perimeter lighting track, recessed spotlights and chandelier.  Original oak paraquet flooring was treated and restored back to its light oak.

A clean, contemporary look was created replacing the existing dark walls and flooring

Works to the back area were also carried out refurbishing the staff room and stock room.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA